+359 2 816 80 80
   0.00 BGN

Нашата История

CAMPBG е изключителен представител на Knaus Tabbert Group и Trigano Group – CHAUSSON, Caravelair, Sterckeman за България. Предлагаме продажба на нови кемпери Knaus, Weinsberg, Chausson, Bavaria Camp и каравани Knaus, Tabbert, T@B, Weinsberg, Wilk , както и сервиз, гаранционно и след гаранционно обслужване. При нас можете да намерите продуктите на най-големите дистрибутори в Европа на къмпинг оборудване, аксесоари за кемпери и каравани – Movera, Reimo, Berger, Sawiko by AL-KO, FIAMMA, dwtZelte.

Защо CAMPBG

 

Най-добро обслужване
90%

Разнообразие на модели
70%

Лесни за управление
100%

Гъвкавост на услугата
100%

 

Каталози

Кемпер или каравана?

За много хора няма разлика между кемпер и каравана. Малки спретнати къщурки на колела. Да, така е. Но има и основни разлики. Нека ви разкажем  малко за живота на колела.

Кемпер – самоходна мото-каравана, позволяваща едновременно превоз на хора и придвижване от място на място. Автономно захранване, разполагаща с ток и вода по всяко време. Ограничение в максимално допустима маса, категория за управление на МПС, максимален брой хора, габарити и достъп до големи градове. Чест проблем при позициониране на къмпинг или диво място е липсата на превоз след това. Решение – мотопед или колело.

Каравана – ремарке за автомобил с удобствата на къща. Не позволява превоз на хора, но с подходящ автомобил може да превозвате до 8 души и да теглите голяма каравана за същия брой хора. Ограничение в максимално допустимо тегло, нужда от категория за управление на ремарке д0 3500кг. Чест проблем е липсата на автономно захранване с ток и чиста вода, както и резервоар за мръсна вода. Неудобство при паркиране, но при позициониране на къмпинг или диво място, разполагате с автомобил за пазар или разходки.

Начини на плащане

Плащания:

campbg  приема следните форми на плащания:

* в брой

* по банков път – (всички банкови такси по превода се заплащат от наредителя)

* с кредитна или дебитна карта

Анулиране на резервация и неустойки:

campbg си запазва правото да анулира резервация, когато:
* шофьорска книжка или лична карта са с изтекъл срок или срокът им изтича по време на
пътуване.
* не е предоставен гаранционен депозит
* при неспазване сроковете за плащане и подаване на необходимите документи от страна на
наемателя, както и при подаване на неверни или неточни документи
В тези случаи, всички суми, платени от наемателя не подлежат на връщане.
В случай, че НАЕМАТЕЛЯ прекрати по свое желание пътуването, той няма право да претендира
за възстановяване на суми.

Анулиране на резервация от Наемателя
В случай на анулиране на резервацията, НАЕМАТЕЛЯ заплаща следните неустойки:
* до 30 дни преди отпътуване – 15%
* до 22 дни преди отпътуване – 20%
* до 15 дни преди отпътуване- 30%
* 10 дни преди отпътуване – 50%
* 9 и по-малко дни преди отпътуването-100%
Отказ се извършва лично в писмена форма.

Къде можем да пътуваме?

С нашите кемпери имате свободата да пътувате навсякъде. Предлаганите от нас кемпери са оборудвани с всички екстри на които сме свикнали у дома или на луксозен хотел. Всички модели разполагат с баня, тоалетна, напълно автономна кухня с котлони и хладилник. Всички модели са на базата на FIAT и разполагат с богат набор от шаси и двигатели. Различните варианти на разпределение предлагат възможност за пътуване и спане на двама до пет души.

.

Какво казват хората за нас

Над 200 незабравими приключения

 • Наехме кемпер от CAMPBG за пръв път в живота си. Планираното пътуване в Европа за 2 седмици беше невероятно благодарение на изготвения маршрут от CAMPBG. Със сигурност ще опитаме пак!

  Калина, Варна

  Калина, Варна

 • Невероятно пътуване, нашият кемпер „Best of 10“ беше много удобен за трип до голям град като Милано, препоръчвам го … опитайте и вие

  Ники, София

  Ники, София

  фен

 • Благодаря за доброто отношение и прекрасната възможност за прекарване на новогодишните празници на колела с campbg. Посетихме невероятни места, много добра разходка се получи. Ще повторим задължително!

  Пламен, София

  Пламен, София

 • It was very nice to work together, great service and equipment, the brand new camper Sweet Garage was perfect!. Thank you CAMPBG, I hope that we’ll work together next year again…

  Ali, Turkey

  Ali, Turkey

  art and nature

Предлаганите от нас марки

КЕМПЕРИ | КАРАВАНИ

Comments are closed.